top of page
bw_MG_0725_a4.jpg

Mobstacle FIT

Logo1_edited_edited_edited_edited.png

Wil jij ondernemen door op een leuke en continue gevarieerde manier jouw atleten fit houden? Door een optimale mix van o.a. bootcamp, crossfit, running, HITT en obstacleracing, heb je met Mobstacle FIT een uniek en functioneel beweegconcept. Wij helpen jou als ondermer in de sport graag met expertise én materialen om dit veilig, handig en op nagenoeg alle locaties te realiseren.  

Door het Mobstacle FIT concept ontwikkel je per definitie álle grondvormen van bewegen én grondmotorische basiseigenschappen wat leidt tot een enorme atletische ontwikkeling van jouw atleten. Doordat je als trainer de obstakels en oefeningen snel aan kan passen geeft dit een blijvende funfactor. Het Mobstacle FIT concept kan jouw atleten ook specifiek voorbereiden op een veilige en succesvolle deelname aan een obstacle run.

Om dit beweegconcept uit te voeren bieden wij jou een mulitfunctionele Mobiele Obstacle Trailer, eventueel aangevuld met losse obstakels.
Alle materialen kunnen in de Mobstacle Trailer vervoerd worden. De Mobstacle Trailer is personaliseerbaar met eigen logo's/teksten en verkrijgbaar via koop, huur of huurkoop.

Mobstacle Fit impressie.jpg
bottom of page